hétfő, október 08, 2007

Ma csak kérés van.

Sziasztok, ma nincs igazi post, csak kérések.

Első kérés: Aki esetleg találkozik valakivel akinek van egy ismerőse akinek esetleg kell a két autónk, vagy legalább az egyik, akkor küldje át neki a linket :)
Fiesta a hasznaltauto.hu-nA Saab a saab900.hu-n
Ócsóért, vegyétek, vigyétek!

Második kérés: Gergő aktív közreműködésével (akit ezúton is üdvözlök a blogom olvasóinak népes táborában :) az oldalam megállíthatatlanul halad az elkészülés felé.
Légyszi teszteljétek, és ha hiba van benne, vagy bármi megjegyzés van vele kapcsolatban, (például .... dícséret) akkor küldjetek mailt. Amit nézni kell: kb. úgy működik-e ahogy kell, a képek megfelelő minőségűek és színűek-e, elég gyors-e, satöbbi.

jelenleg itt van, itt kell nézni: http://www.photography.hu/test/

Harmadik kérés: akinek van egy kis fölös ideje, segítsen Katának költözni, mer szegény otthon szív, miközben én brilliáns posztokkal szórakoztatom a barátaimat Óklendből.

Asszem mára ennyi, megyek vissza az XML szerkesztéshez

... cserébe majd talán ti is kérhettek egyszer valamit ...

3 megjegyzés:

ny írta...

Ezek után már nincs pofám elsunnyogni a mára beígért módosításokat. :)

Unknown írta...

nekem a clients alatt az ügyfelek felsorolása kicsit nehezen olvasható talán túl picik a betűk vagy vibrálós persze lehet, csak én vagyok öregszemű

Névtelen írta...

szia Ágnes, köszönöm az észtrevételt, igen a flashben ez egy nagy probléma volt hogy jól jelenjenek meg a betűk, egy különleges betűt kellett használni, ami viszont nem méretezhető szabadon. tehát a betű tervezője szerint ez így, ekkorában jó. Függ a monitor fajtájától (CRT/LCD) és beállításaitól is hogy hogy néz ki (nem a szemeddel van baj :)