szerda, október 03, 2007

Frontátvonulás

Ma négyszer zuhogott, ebből az egyik egy kicsit jeges is volt, a többi három a szemerkélés és a "mintha dézsából öntenék" között random változott. A nap fennmaradó részében viszont tűzött a nap. Hiába, a tavasz az itt is csak tavasz.

A helyiek sportot űznek belőle hogy mindezekről az időjárási viszontagságokról tudomást sem vesznek. A legdurvább zivatar közben, miközben olyan szél volt hogy majdnem fölborította az embereket, egy csomó helyi arc rövidnacóban, pólóban mászkált az utcán. Tudom, puha vagyok, de én a frissen vásárolt mindenálló dzsekimben vacogtam, ezek meg... sőt, egyik-másik mezítláb. brrrrr.

Utólag csinálok illusztrációt ehhez a posthoz, tuti hogy holnap is esni fog valamikor.

Befizettem egy Vodafone-os 3G-HSDPA modemre, amit állítólag holnap meg is kapok (a lányok kedvéért: ez egy kis púderdoboz, amit ha bedugsz a számítógépbe, lesz Internet :) Ez a tény a blog frissítési gyakoriságára és a szkájpon való elérhetőségemre jótékonyan fog hatni.

Ja, a bankok: a National Bank - az egy kereskedelmi bank, az állami tulajdonú igazi nemzeti bankot meg Kiwibank-nak hívják. :)

Nincsenek megjegyzések: